Priser

Terapi er en gave til dig selv og dit liv. Det er meget individuelt hvor ofte man går i terapi, ligesom varigheden af et terapeutisk forløb også er meget forskellig. Som regel er der kortere tid imellem sessionerne i starten af forløbet og længere tid imellem hen imod slutfasen.

Individuel terapi
60 minutter kr. 950
90 minutter kr. 1.250

Første session er altid 90 minutter, så der er god tid til alt det indledende.

Parterapi
60 minutter kr. 1.300
90 minutter kr. 1.800

Supervision
60 minutter kr. 1.000

 

Afbud skal ske mindst 24 timer før aftalen. Hvis afbud falder senere end 24 timer før aftalen, vil klienten skulle betale fuld pris for den afmeldte session.

Neuroaffektiv psykoterapi i personlige omgivelser

Min klinik ligger tæt på Svanemøllen station med gode parkeringsmuligheder ved Svanemøllehallen. Jeg har klienter i hele Danmark, og jeg byder gerne indenfor i hjemlige og personlige omgivelser. Med udgangspunkt i Neuroaffektiv Psykoterapi og andre nænsomme og sansende måder at møde dig selv på, vil jeg støtte dig i gradvist at give slip på din uro, frygt og dine traumer og mønstre.

Mange af de vaner, vi har, relaterer sig til overlevelse. Gennem mødet med dig selv vil du opdage, hvilke indre stemmer, der går i alarm eller reagerer uhensigtsmæssigt - ikke fordi de er forkerte, men fordi det er det, de har lært. Du vil lære at give de indre stemmer et mere trygt modspil og en dybere kontakt.