Klienterne siger

Tak for din meget kvalificerede, engagerede og vedholdende hjælp i en meget vanskelig periode i mit liv. At koble krop, følelse og forstand sammen i et terapeutisk rum blev for mig en afgørende faktor, der rakte videre end tidligere erfaringer med blandt andet kognitiv psykologi. At få modspil på alle tre parametre var både velgørende og vigtigt for respekten om de udfordringer, jeg stod med.

Søren V J, 55 år

Jeg ved, hvornår jeg ikke kan overskue mere, du lærte mig at finde mine grænser, lærte mig at trække mig tilbage, når jeg skal ’slikke mine sår’ og det er jeg dig evigt taknemmelig for… Nu når jeg tænker over det, er det utroligt så meget mit møde med dig har ændret mit liv!!!! Jeg ved, jeg ikke er ’færdig’, men jeg føler mig stærk som aldrig før og glæder mig til at blive stærkere!! … Alle burde efter min mening have 20 behandlinger hos dig!

Monica

Jeg har været klient hos Lisa Ahrenkiel i flere omgange. Jeg er altid blevet behandlet professionelt og omsorgsfuldt. Da jeg har været igennem to lange sygdomsforløb (leddegigt og brystkræft) med deraf følgende livskriser, har jeg modtaget forskellige former for terapi: SE-terapi, visualisering, psykoterapi.

Det er selvfølgelig hårdt at gennemleve kriser, smerter, deprimerende tanker, men dejligt at vide, at Lisa altid har stået parat med en behandling til at kunne komme videre på. Jeg har haft stort udbytte af samtalerne, hvor jeg har fået ’værktøjer’ til at bearbejde kriserne, så jeg fik troen på, at jeg kunne gøre noget selv.

Man går altid ud ad døren igen med en følelse af at kunne favne verden lidt igen.

Fra en glad og yderst tilfreds klient.

Winnie G

Tusind tusind tak Lisa, jeg siger dig jeg får så meget med, det er helt vildt! Fordi det arbejder på nogle helt andre, meget dybere planer! Det føles som om, vi kommer helt ned og får fat i roden på de ting jeg har arbejdet mig ned i gennem flere år med terapi, kigge på og opdage tanker og følelser, og nu er jeg klar til at komme helt ned til rødderne, og det er først i din terapi jeg mærker vi får fat helt helt dernede! Det er en meget vild oplevelse! Jeg har altid følt mig lettet,(nogle gange også: hold da kæft, var det det, der lå dernede) efter terapi, men det her kan noget helt andet, jeg føler det slipper på en helt anden måde! Så tak! Det her kan noget helt vildt!

Annette B. R.

Lisa løfter ikke fingeren og siger: ’Du skal’. Men lidt efter lidt, hvor vi havde snakket, og jeg havde fået forskellige former for massage og terapi, begyndte jeg at nedtrappe mit metadonmisbrug, fik mere lyst til livet. Så… så begyndte jeg sandelig også at tabe mig. Da vi startede, vejede jeg 138 kg og spiste 200 mg metadon i døgnet. 15. august fik jeg min sidste pille og havde tabt mig 50 kg på 10 mdr. Men det var jo kun en af gaverne, eller to, må jeg vist sige. Der blev samtidig ved med at komme gaver i form af: Panseret omkring mit hjerte begyndte at sprække (det gjorde ondt af h. til), stenene i min mave smuldrede. Alt det, jeg troede var kæmpe bjerge at forcere, viste sig, når de var forceret, at være lave kantstene.

Jeg er nu selvhjulpen i kraft af de værktøjer, som Lisa har givet mig. […] Og sikke et liv jeg har fået. Jeg er forelsket i det. […] Jeg har i løbet af de sidste 20 år været ud og ind af hospitalet, på smerteklinikker, prøvet alverdens alternative tilgange. Intet har hjulpet før nu. Nu er livet begyndt.

Lone V

Neuroaffektiv psykoterapi i personlige omgivelser

Min klinik ligger tæt på Svanemøllen station med gode parkeringsmuligheder ved Svanemøllehallen. Jeg har klienter i hele Danmark, og jeg byder gerne indenfor i hjemlige og personlige omgivelser. Med udgangspunkt i Neuroaffektiv Psykoterapi og andre nænsomme og sansende måder at møde dig selv på, vil jeg støtte dig i gradvist at give slip på din uro, frygt og dine traumer og mønstre.

Mange af de vaner, vi har, relaterer sig til overlevelse. Gennem mødet med dig selv vil du opdage, hvilke indre stemmer, der går i alarm eller reagerer uhensigtsmæssigt - ikke fordi de er forkerte, men fordi det er det, de har lært. Du vil lære at give de indre stemmer et mere trygt modspil og en dybere kontakt.